Menu
             
      016 24 15 93 Oude Markt 28
            3000 Leuven
             
  Secundair Paters Jozefieten

 

             
      016 24 15 93 Oude Markt 28
            3000 Leuven
             
  Secundair Paters Jozefieten

 

Vandaag vieren we het wiskundige getal Pi. Dit getal begint met 3,14 en loopt tot in de oneindigheid door. De leerkrachten en leerlingen van de zesde leerjaren moesten per klas zoveel mogelijk decimalen van Pi verzamelen. Proficiat aan iedereen. Eén van de leerlingen slaagde er in om zelfs 205 decimalen te memoriseren. Geweldig!

We hebben in het vijfde leerjaar een medley gemaakt met een bijhorende videoclip. De kinderen dachten samen na over wat KIVA was en uit deze brainstorm haalden we de woorden voor onze songtekst. De videoclip zelf, hebben we met heel veel plezier opgenomen. We hopen dat de vreugde en het plezier ook jullie mag aansteken om fijn met elkaar om te gaan.

 Imker / meester Chris op bezoek in onze themaweken rond dieren.

(6e leerjaar)

Deze voorlaatste dag van de dikke truienweek is de zon van de partij. We warmen ons op ..
met de dans ... en met de ☀️

We leerden in deze workshop over seizoensgebonden groenten en welke impact de invoer van uitheemse groenten heeft op ons milieu. Daarna gingen we aan de slag : ruiken, voelen, proeven koken met seizoensgroenten en –fruit van bij ons. Een schortje, een receptenboekje en een duurzame boodschappentas kregen we alvast mee naar huis.